6945129117 Μεγάλου Αλεξάνδρου 73, Μαρούσι kipourikesdimiourgies@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Κηπουρικές Δημιουργίες | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

Για να αποκτήσετε ένα κήπο, που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, προϋπόθεση είναι ο σωστός σχεδιασμός και οι κατασκευαστικές δυνατότητες του συνεργάτη που θα επιλέξετε. Με μεράκι και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Κηπουρικές Δημιουργίες” η οποία βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής, μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει κήπους κάθε είδους, φέρνοντας σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε, όσο απαιτητική και αν είναι.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, από κήπους κατοικιών έως και κήπους ξενοδοχειακών μονάδων, αλλά και διάφορα έργα πρασίνου όπως κατασκευές γηπέδων ποδοσφαίρου κ.α. σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε σε ένα κήπο να διεκπεραιώσουμε οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με τον κήπο, όπως: χωματουργικά έργα, αρδευτικά συστήματα, φωτισμό, κατασκευή λίμνης και βραχοκατασκευές καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε για τον δικό σας κήπο.

Στηριζόμενοι στις επιστημονικές μας γνώσεις πάνω στη γεωπονία και την αρχιτεκτονική τοπίου σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τη συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην κηποτεχνία. διαμορφώνουμε τοπία υψηλών προδιαγραφών με οικολογική σχεδίαση που ελαχιστοποιεί τις καταστροφικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και προτιμήσεις σας, προτείνουμε ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία καλαίσθητων και αξιοθαύμαστων έργων πρασίνου, καθώς και η παροχή εξατομικευμένης φροντίδας κήπων με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Η τοποθέτηση χλοοτάπητα στο κήπο είναι μια εξαιρετική λύση ιδίως για τα αστικά κέντρα όπου υπάρχει μείωση του πράσινου και αύξηση της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, για να σας προτείνει και να τοποθέτηση το σωστό χλοοτάπητα στον κήπο σας.
 
 
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση συστημάτων ποτίσματος σύμφωνα με τους κανόνες και τις σωστές τεχνικές. Έτσι, σας εξασφαλίζουμε την άψογη λειτουργία του αυτόματου ποτίσματος με αποτέλεσμα έναν καταπράσινο κήπο χωρίς σπατάλες νερού, κόπου και χρήματος.
 
 
 
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ