6945129117 Μεγάλου Αλεξάνδρου 73, Μαρούσι kipourikesdimiourgies@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Κηπουρικές Δημιουργίες | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

Κάθε κήπος είναι σημαντικό να συντηρείται σωστά και τακτικά, ειδικά τους καλοκαιρινούς και ανοιξιάτικους μήνες. Μία σωστή συντήρηση πρέπει να είναι σωστά μελετημένει και να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες που θα κάνουν τον κήπο σας περιποιημένο για να μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές σε αυτόν με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Η επιχείρησή μας “Κηπουρικές Δημιουργίες” η οποία βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής, αναλαμβάνει την εφαρμογή προγράμματος για την τακτική αλλά και έκτακτη συντήρηση καθώς και την βελτίωση του κήπου σας, με το ελάχιστο κόστος. Στα πλαίσια της συντήρησης κήπων και έργων πρασίνου, γνωρίζοντας τις ανάγκες του κάθε φυτού ξεχωριστά, φροντίζουμε για το σωστό τους κλάδεμα, τη μεταφύτευσή τους και τη λίπανσή τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κλάδεμα δέντρων & φυτών
  Κοπή δέντρων
  Ολοκληρωμένη φροντίδα χλοοτάπητα
​​​​​​​  Λίπανση - Φυτοπροστασία
​​​​​​​  Έλεγχος αρδευτικού συστήματος
​​​​​​​  Καθαρισμός οικοπέδων
​​​​​​​  Συμβουλές και προτάσεις βελτίωσης χώρων πρασίνου
 
Είμαστε στην διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουμε τακτική αλλά και μεμονωμένη συντήρηση κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε κήπου, το έμπειρο προσωπικό μας, μπορεί να σας προτείνει ποιές εργασίες πρέπει να γίνουν προκειμένου ο κήπος σας να είναι όαση πρασίνου.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στον χώρο, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας εγγυηθεί την καλύτερη φροντίδα του κήπου σας στην πιο χαμηλή τιμή και άριστη εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ