6945129117 Μεγάλου Αλεξάνδρου 73, Μαρούσι kipourikesdimiourgies@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
ΚΗΠΟΥΡΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττική

Η επιχείρησή μας “Κηπουρικές Δημιουργίες” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Μαρούσι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κηπουρικές εργασίες προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Με όραμα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων που ζούμε καθημερινά και με εφόδια την τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή κήπων, τις χωματουργικές εργασίες που απαιτούνται, την κατασκευή αρδευτικών συστημάτων, τη φύτευση φυτών και δέντρων καθώς και την κατασκευή γκαζόν αν χρειαστεί.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την συντήρηση κήπων καθώς, το κλάδεμα των δέντρων και των φυτών σας καθώς και όλες τις εργασίες που χρειάζονται προκειμένου να έχετε έναν όμορφο χώρο πρασίνου μέσα στην πόλη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και τον πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να σας προτείνουμε και να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ξεχωρίζουμε για την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την συντήρηση κήπων, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, καθώς και για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κηπουρικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και κατασκευάσει ένα μεγάλο αριθμό κήπων και έργων πρασίνου σε όλη την Αττική στοχεύοντας πάντα στην κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη. 

Στόχος και φιλοσοφία της επιχείρησής μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή κηπουρικών υπηρεσιών προς τους πελάτες με επιδίωξη την βέλτιστη απόδοση στους άξονες ποιότητα, κόστος, αναμενόμενο αποτέλεσμα. 
 
 
 
 
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ